top of page

Sekretesspolicy

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller ger oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; lösenord; Dator- och anslutningsinformation och köphistorik. Vi kan använda programvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidsvarstider, längden på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-postadress, lösenord, kommunikation); Betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in personlig information som du ger oss, såsom ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

  1. För att tillhandahålla och driva Tjänsterna;

  2. För att ge våra användare löpande kundsupport och teknisk support;

  3. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga servicerelaterade meddelanden och reklammeddelanden;

  4. För att skapa aggregerade statistiska data och annan aggregerad och/eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;

  5. För att följa alla tillämpliga lagar och förordningar.

Vårt företag är värd på Wix.com-plattformen. Wix.com förser oss med onlineplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.com datalagring, databaser och de allmänna Wix.com applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

 

Alla direktbetalningsportar som erbjuds av Wix.com och används av vårt företag följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer.

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, vänligen kontakta oss på tel. 25 060 eller skicka oss e-post till: granlunda.environment@outlook.com.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna sekretesspolicy, så läs igenom den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de har publicerats på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om någon, vi använder och / eller avslöjar den.

bottom of page